Μιχάλης Τσόχος

Kύριε Αδαμίδη, θα μπει η ΑΕΚ στα πλέι οφ…;

Ότι είναι επικίνδυνος για την Ιστορία της ΑΕΚ και αυτός και η παρέα του είναι κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες στην Ελλάδα. Ότι είναι ικανός να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μονοπάτια που έχει πολλά μα πάρα πολλά χρόνια να περπατήσει είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τελευταία.Του Μιχάλη Τσόχου

Του Μιχάλη Τσόχου

Ότι είναι επικίνδυνος για την Ιστορία της ΑΕΚ και αυτός και η παρέα του είναι κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες στην Ελλάδα. Ότι είναι ικανός να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μονοπάτια που έχει πολλά μα πάρα πολλά χρόνια να περπατήσει είναι κάτι που μαθαίνουμε τώρα τελευταία.

Η ΑΕΚ βρίσκεται 24 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση (κινδυνεύει και με νταμπλ σκορ στη βαθμολογία), ενώ ο ίδιος όλο το καλοκαίρι δήλωνε επισήμως ότι με τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα πάει μόνο για τίτλο και για τίποτα άλλο.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ξαφνιάζει κανέναν. Όλοι ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν σχεδόν αδύνατο, όχι να πάρει αλλά να διεκδικήσει πρωτάθλημα, πιθανότατα το ήξερε και ο κύριος Αδαμίδης, αλλά μίλαγε για πρωτάθλημα μπας και κοροϊδέψει κανένα Αεκτσή και πάρει διαρκείας. Αφού τα περί τίτλου ο κύριος Αδαμίδης τα μάζεψε νωρίς νωρίς και χωρίς πολλά πολλά, μετά γύρισε το παραμύθι στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο.

Πριν μάθουμε αν η ΑΕΚ βγει Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να μάθουμε αν η ΑΕΚ θα μπει στα πλέι οφ. Γιατί έτσι όπως την έχει καταντήσει, με τον Τζεμπούρ να πανηγυρίζει γκολ τίτλου με τον Ολυμπιακό και τον Μπλάνκο με το μυαλό στην επόμενη (πράσινη μάλλον) ομάδα του, η ΑΕΚ κινδυνεύει πολύ σοβαρά και όχι θεωρητικά να μην τερματίσει καν πέμπτη στη βαθμολογία και συνεπώς να μείνει εκτός Ευρώπης. Η ΑΕΚ είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την έβδομη θέση! Εκτός από αυτό όμως. Ποιος Αεκτσής βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτή η ΑΕΚ που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα που είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω της.

Ποιος Αεκτσής είναι αυτός που βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτή η ΑΕΚ θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ ή ότι ακόμη και αν τα καταφέρει θα κερδίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό Βόλου ή τον Ατρόμητο. Έτσι όπως είναι η ΑΕΚ δεν σε πιάνει λύπη, αλλά οργή.

Υ.Γ. 1 Βεβαίως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βοήθησε πολύ για την εμφάνιση της ΑΕΚ και ο Χιμένεθ. Μιλάμε για μαγείρεμα κανονικό. Όπως λέει και ένας φίλος μου «και όνειρο να είδες ρε Χιμένεθ χθες το βράδυ ότι με αυτό το αμίμητο σχήμα κέρδισες τον Παναθηναϊκό, στον κανονικό αγώνα δεν το κατεβάζεις». Όταν δοκίμασε να το διορθώσει όπως φάνηκε ήταν αργά.

Υ.Γ. 2 Δηλαδή σήμερα που μιλάμε (γιατί αύριο δεν ξέρω πως θα είναι το παιδί), παίζει βασικός αυτός ο… λουκουμάς ο Μπάχα και βλέπει τα ματς από τον πάγκο ο Σκόκο και ο Μπλάνκο.

Υ.Γ. 3 Για τον Παναθηναϊκό, τον τεράστιο Τζιμπρίλ Σισέ και το πολύ μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, τα λέμε από αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x