Eurocup

Καπογιάννη: «Αυτοκτονήσαμε στα τελευταία λεπτά»

Στα λάθη των παικτριών του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά απέδωσε την ήττα από τη Μέχελεν η Ελένη Καπογιάννη στην τέταρτη αγωνιστική του Euro Cup.

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στα πρώτα 35’ κόντρα στη Μέχελεν, αλλά στη συνέχεια έγιναν αδικαιολόγητα λάθη και χάθηκαν πολλά ριμπάουντ κόντρα σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως τη χαρακτήρισε, έδωσε συγχαρητήρια κι έστρεψε το βλέμμα στο ντέρμπι της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Θεωρώ σήμερα ότι ήμασταν πολύ καλά για περίπου 35’, αλλά, όταν η μπάλα ήταν "βαριά" στο τέλος, κάναμε τραγικά λάθη. Ουσιαστικά, αυτοκτονήσαμε, δώσαμε γκολ-φάουλ, κάναμε αναίτια λάθη, χάσαμε ριμπάουντ από βολή, γενικά κάναμε τα πάντα για να δώσουμε το ματς στη Μέχελεν.

Σταθήκαμε πολύ καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, τις μπερδέψαμε με την τακτική μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος είναι μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Στα τελευταία λεπτά, όμως, υποχωρήσαμε σαν μυαλό και σαν προσωπικότητες. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου γιατί πραγματικά προσπάθησαν και πλέον το μυαλό μας και η προετοιμασία μας στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Η Κούρτνεϊ Ρέιντζ δήλωσε πως: «Δυστυχώς, σήμερα δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, καθώς για να νικήσουμε σε αυτό το επίπεδο πρέπει να παίζουμε και τα 40’ σε υψηλό ρυθμό. Για εμάς, ήταν ένα μάθημα το αποψινό ματς και δεν θέλουμε να επαναληφθούν παρόμοια λάθη στη συνέχεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αφήνουμε πίσω αυτόν τον αγώνα και θα ψάξουμε μεγάλες νίκες στα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x