Eurocup

Μπουργκ-Άρης: Δοκιμασία στη Γαλλία για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μπουργκ στη Γαλλία για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στη Γαλλία, όπου έρχονται αντιμέτωποι με την Μπουργκ για την 7η αγωνιστική του Eurocup (20:30, NovaSports 4).

Ο Άρης βρίσκεται στο 3-3 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ από την άλλη η γαλλική ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, αν και προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, είναι πολύ δυνατό σύνολο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τριάδα του εγχώριου πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει ρεκόρ 4-2 στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από την καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία πάντως δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς στην προηγούμενη αγωνιστική «έσπασαν» την έδρα της Μπουντούτσνοστ, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα είχαν κάνει «διπλό» και στο Βρότσλαβ, επομένως ψάχνουν το τρίτο τους εκτός έδρας ροζ φύλλο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έμειναν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πηγαίνει εξαιρετικά και στο BKT EuroCup και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά τους και δείχνει πόσο απαιτητικός θα είναι ο αγώνας για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας να ελέγξουμε το σκοράρισμα της Μπουργκ από τους αιφνιδιασμούς και να έχουμε έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση».

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x