Μουντομπάσκετ 2023

Χέρμπερτ: «Είναι σκληρός και θα αντιδράσει ο Σρέντερ-Δεν ήταν όμορφο, αλλά κερδίσαμε»

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, θεωρεί πως ο Ντένις Σρέντερ θα αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση στον προημιτελικό.

Ο Ντένις Σρέντερ παραλίγο να γίνει μοιραίος για τη Γερμανία έχοντας 4/26 σουτ, 4 λάθη και πολλές κακές επιλογές στον προημιτελικό με τη Λετονία (81-79) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν έχω αμφιβολία πως ο Ντένις θα αντιδράσει. Είχε προφανώς μια δύσκολη μέρα, με άστοχα σουτ και λέι απ, αλλά είναι ένα πολύ σκληρό παιδί και δεν αμφιβάλω πως θα ξαναβρεί τον καλό εαυτό του. Οι δυσκολίες είναι αυτές που σε κάνουν καλύτερο. Μια από τις αρετές αυτής της ομάδας είναι πως είμαστε σύνολο, μπορούμε να βασιστούμε και σε δώδεκα παίκτες αν χρειαστεί. Ο Φραντς Βάγκνερ μάς πήρε στις πλάτες του στην τέταρτη περίοδο, αλλά όλοι όσοι κλήθηκαν βοήθησαν», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Λετονία. Είναι μια σπουδαία ομάδα, για την οποία δεν μιλούσαν πολλοί πριν το Παγκόσμιο. Κερδίσαμε, αλλά δεν ήταν όμορφο. Ο πάγκος μας για τρίτο ή τέταρτο παιχνίδι στη σειρά ήταν φανταστικός. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Οι μόλις δέκα ασίστ ήταν ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα», πρόσθεσε.

Από πλευράς παικτών, ο Γιοχάνες Τίμαν είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην τετράδα. Δεν κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι έχουμε επιτυχίες. Πέρσι δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, αλλά φέτος θέλουμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x