Euroleague

Αταμάν: «Χάσαμε ένα ριμπάουντ και κάναμε ένα χαζό φάουλ»

Στις φάσεις των τελευταίων λεπτών που έκριναν το ματς στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως η Μακάμπι εκμεταλλεύτηκε τις τελευταίες φάσεις κι έκανε το 2-1 στην προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «πράσινων», ενώ ζήτησε καλύτερο ξεκίνημα στο τέταρτο ματς τη Μεγάλη Πέμπτη.

Αναλυτικά: «Δεν πήραμε το τζάμπολ και κάναμε ένα χαζό φάουλ στα 2” και, στη συνέχεια, χάσαμε το σουτ που θα μας έδινε τη νίκη και πλέον η Μακάμπι έκανε το 2-1».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός για 35’ δεν ήταν καλός, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο «γύρισε» στο ματς: «Το παιχνίδι διαρκεί 40’. Χάσαμε το τελευταίο σουτ για τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα».

Για το τι έφταιξε στην αρχή του ματς: «Δεν παίξαμε καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι.

Για την εκκίνηση του ματς και τι πρέπει να αλλάξει: «Είναι δύσκολο να πω. Για μένα, κόστισε και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x