Euroleague

Βιλντόσα: «Πάμε για νίκη στο Βελιγράδι»

Τι δήλωσε ο Λούκα Βιλντόσα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι εν όψει των δύο αγώνων με τη Μακάμπι.

Σύνθημα νίκες έδωσε ο Λούκα Βιλντόσα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι εν όψει των δύο αγώνων των playoffs της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Πέμπτη.

«Πάμε στο Βελιγράδι για να νικήσουμε. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, γιατί η Μακάμπι παίζει καλά, αλλά κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι και στόχος είναι να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Τα παιχνίδια εκτός έδρας θα είναι πολύ διαφορετικά. Στο ΟΑΚΑ έχουμε τον κόσμο μας, μέσα σε πολύ θόρυβο, ενώ τώρα θα παίξουμε με πολύ λίγους φιλάθλους της Μακάμπι στο γήπεδο. Δεν θα είναι το ίδιο, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο γιατί παίζουμε στα playoffs της Ευρωλίγκας και είναι πολύ σημαντικό για μας», ανέφερε ο Αργεντινός γκαρντ.

Ο ίδιος πάντως δεν θα νιώθει καθόλου… φιλοξενούμενος στο Βελιγράδι. «Προσωπικά χαίρομαι που επιστρέφω στο Βελιγράδι, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη ‘Χάλα Πιονίρ’, θα έχω στο πλευρό μου την οικογένεια της συντρόφου μου και ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά. Χαίρομαι που εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό και παίζω στην Ευρωλίγκα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x