Euroleague

«Σουτάρει καλύτερα βολές από εμένα!»: Η ατάκα του Λεσόρ για τον γιο του!

Όρεξη για... αυτοσαρκασμό είχε ο Ματίας Λεσόρ μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final 4 της Ευρωλίγκας, σχολιάζοντας με έξυπνο τρόπο την κάκιστη επίδοσή του από την γραμμή των βολών.

Την παρουσία του σε Final 4 της Ευρωλίγκας μετά από δώδεκα χρόνια πανηγυρίζει από χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος και λύγισε στο... καμίνι του ΟΑΚΑ τη Μακάμπι, στον πέμπτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν από τους παίκτες που βοήθησε τα μέγιστα το «τριφύλλι» καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς για να έρθει αυτή η επιτυχία, ωστόσο η «αχίλλειος πτέρνα» του ήταν οι βολές...

Ειδικά χθες, ο Γάλλος σέντερ των «πρασίνων» ολοκλήρωσε το ματς με 3/14 βολές, με την μπάλα να μην θέλει να μπει με τίποτα στο καλάθι...

Μετά το τέλος του αγώνα και πάνω στους πανηγυρισμούς, ο Λεσόρ είχε διάθεση για... αυτοσαρκασμό, τρολάροντας ουσιαστικά τον εαυτό του για τις επιδόσεις του από την γραμμή της φιλανθρωπίας!


Συγκεκριμένα, ο 29χρονος σέντερ έπαιξε με τον γιο του σουτάκια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον πιτσιρικά να ευστοχεί και τον Λεσόρ να αναφωνεί πως: «Σουτάρει καλύτερες βολές από εμένα»!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x