Euroleague

«Πίστεψέ το»: Ο Ναν επιβεβαίωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR επιβεβαίωσε ο... λακωνικός πλην χαμογελαστός Κέντρικ Ναν καθώς αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ μετά την τεράστια πρόκριση των «πρασίνων» στο Final-4.

Και το... κερασάκι στην πράσινη τούρτα είναι γεγονός! Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR επιβεβαίωσε ο Κέντρικ Ναν κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη (81-72) του «τριφυλλιού» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη σπουδαία πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερ, Τσέμα Ντε Λούκας, έριξε τη... βόμβα τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στο «τριφύλλι» και για τις δύο επόμενες σεζόν. Συμπλήρωσε, δε, πως βάσει της νέας συμφωνίας, θα υπάρχει buy-out για το NBA γι' αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος του.

Κατά την αποχώρησή του, λοιπόν, δημοσιογράφος του «BasketNews» ρώτησε για το εν λόγω δημοσίευμα τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος απάντησε λακωνικά αλλά και χαμογελαστά «πίστεψέ το».

Ως εκ τούτου, ένας εκ των κορυφαίων σε απόδοση παικτών του «εξάστερου» τη φετινή σεζόν φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος, σε μια αναμφισβήτα τρομερή κίνηση από πλευράς «τριφυλλιού».


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x