Euroleague

Ντιμπαρτολομέο: «Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό»

Τι δήλωσε ο Τζον Ντιμπαρτολομέο για τα playoffs της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι παραπάνω από… απλώς αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τζον Ντιμπαρτολομέο εν όψει της συνέχειας της σειράς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.

«Έχουμε παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, σε μια αντίστοιχη κατάσταση, με 1-1 στη σειρά με τη Μονακό. Πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Έχουμε όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου πως αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε θα αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κερδίσουμε τη σειρά», τόνισε ο Ισραηλινός γκαρντ.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν υπάρχει τέτοια επιθυμία να πας στο Final 4. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ισραήλ.

Παράλληλα εστίασε στην αντιμετώπιση του Κώστα Σλούκα. «Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε καλύτερα τις τελευταίες ημέρες. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όχι μόνο από έναν παίκτη», επισήμανε.

Τέλος, για τη δική του απόδοση είπε πως «… νιώθω καλύτερα μετά τον τραυματισμό που είχα στον ώμο. Δεν έπαιξα καλά στα δύο πρώτα ματς, αλλά θέλω να το αλλάξω αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x