Euroleague

Αντετοκούνμπο: «Να προσέξουμε τη δημιουργία της Βίρτους - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR για την Μπολόνια, ενόψει της αυριανής (29/3) αναμέτρησης με τη Βίρτους.

Για την Μπολόνια αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR καθώς το βράδυ της Παρασκευής (29/3) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Βίρτους στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

H oμάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μετά από καιρό, καθώς Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, με τον Έλληνα σέντερ να δίνει με δηλώσεις του το σύνθημα για τη νίκη.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε στα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Βίρτους, ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την Βίρτους: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουν στην έδρα τους, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και γι' αυτούς.»

Για το αν περίμενε την παρουσία του Παναθηναϊκού στη 2η θέση: «Δεν θα πω ότι δεν το περιμέναμε, αλλά παίξαμε καλά δόξα τω Θεώ, είμαστε στη 2η θέση και τώρα τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουμε είναι “τελικοί” για εμάς.»

Για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην Μπολόνια: «Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ποστ όπως ο Σενγκέλια. Έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση εκεί και να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε.»

Ενώ για την επιστροφή του στη δράση: «Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x