Euroleague

Καταθέτει διπλή ένσταση ο Παναθηναϊκός!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένταση για τη φάση στα 15'' πριν το φινάλε του Game 3 με τη Μακάμπι με την τάπα του Λεσόρ και το τζάμπολ, που έδωσαν οι διαιτητές, αλλά και εκείνη του Νίμπο στα 55''!

Και… τρίτο ημίχρονο θα έχει το Game 3 της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, που βρήκε την ισραηλινή ομάδα νικήτρια με 85-83, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα στη σειρά (2-1) και να βρίσκεται ένα ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το Final 4 του Βερολίνου.

Με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι «πράσινοι» θα καταθέσουν ένσταση και μάλιστα διπλή!

Αφενός για τη φάση στα 15 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, με την τάπα του Λεσόρ και το τζάμπολ, που έδωσαν οι διαιτητές, καθώς θεωρούν ότι έπρεπε να τους δοθεί η κατοχή της μπάλας.

Θυμίζουμε, ο Λορέντζο Μπράουν αστόχησε στο λέι απ μετά από τάπα του Λεσόρ, αλλά οι διαιτητές σταμάτησαν το παιχνίδι, κατοχυρώνοντας αρχικά το καλάθι για τη Μακάμπι. Στη συνέχεια, όμως, πήγαν στο instant replay και πήραν πίσω την αρχική τους απόφαση, την οποία, μάλιστα, εξήγησαν στους δύο προπονητές, δίνοντας τζάμπολ. Από το τζάμπολ η μπάλα κατέληξε στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, με τον Μπράουν να κερδίζει το φάουλ από τον Τζέριαν Γκραντ και να εκτελεί τις δύο βολές, που έκριναν το παιχνίδι.

Αφετέρου, δε, η δεύτερη περίπτωση αφορά στη φάση 55 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Νίμπο να πατάει τη γραμμή του άουτ! Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 83-82 υπέρ των Ισραηλινών, ο Νίμπο πήγε να πάρει ένα ριμπάουντ, με παίκτες και πάγκο του Παναθηναϊκού να ζητούν παράβαση, υποστηρίζοντας πως ο Αμερικανός έχει πατήσει την τελική γραμμή. Το βίντεο και οι φωτογραφίες τούς δικαιώνουν, αφού ο Νίμπο φαίνεται να πατάει καθαρά τη γραμμή του άουτ!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x