Ευρώπη

Κάτας: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον Μπόλντγουιν με Παναθηναϊκό, ίωση ο Σόρκιν»

Σχεδόν απίθανη είναι η συμμετοχή του Γουέιντ Μπόλντγουιν στο Game 5 με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Όντεντ Κάτας. Ίωση ο Ρόμαν Σόρκιν.

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος με την κατάσταση του Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι ο Όντεντ Κάτας, ενόψει του πέμπτου και τελευταίου αγώνα ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό (7/5, 21:15).

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν, για το πρωτάθλημα (4/5), ο κόουτς της «ομάδας του λαού» σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος ο Αμερικανός γκαρντ στο κρίσιμο ματς του ΟΑΚΑ: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον Μπόλντγουιν αυτή την εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάτας.

Ο Μπόλντγουιν είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ματς, χάνοντας τα επόμενα δύο. Στο τέταρτο επέστρεψε στη δράση, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί κάτι λιγότερα από οκτώ λεπτά, καθώς υπέστη υποτροπή.

Από ‘κει και πέρα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τη Μακάμπι με τον Ρόμαν Σόρκιν. Ο διεθνής ψηλός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τη Χολόν.

Επίσης, εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Μπόνζι Κόλσον και Χασιέλ Ριβέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x