Ευρώπη

Σφαιρόπουλος για την έκτη σερί νίκη επί Ομπράντοβιτς: «Τα στατιστικά είναι για σας»

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την κατάκτηση του τίτλου της Αδριατικής Λίγκας από τον Ερυθρό Αστέρα και το σερί έξι νικών απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα για την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας, ενώ δεν θέλησε να σταθεί στην έκτη σερί νίκη του επί της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Τα στατιστικά είναι για σας τους δημοσιογράφους. Όταν είχα πρωτοέρθει, είχαμε αμέσως δύο διαδοχικά παιχνίδια με την Παρτιζάν και τα χάσαμε, αλλά ήταν πολύ νωρίς. Τώρα ήμασταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι πάντως εύκολο να κερδίζεις τον τίτλο στο γήπεδο του μεγάλου σου αντιπάλου, γι’ αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τους βγάζω το καπέλο», τόνισε.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τίτλο, ο τίτλος ανήκει πρώτα σε αυτούς και τον αφιερώνουμε ξεχωριστά στον Τόπιτς και τον Λαζάρεβιτς που ήταν τραυματίες. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ σε όλη τη σειρά απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες. Αυτό το τρόπαιο έρχεται μετά από μια δύσκολη σεζόν με πολλούς τραυματισμούς. Ποτέ δεν παίξαμε πλήρεις, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να μείνουμε ενωμένοι», πρόσθεσε.

Για το κλίμα στο γήπεδο της Παρτιζάν είπε: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Έπεσαν κάποια αντικείμενα στο παρκέ, αλλά κατά κύριο λόγο ήταν καλά. Δεν καταλαβαίνω σερβικά, αλλά πρέπει να μας έβριζαν. Πάντως είναι κάτι που συμβαίνει παντού».

Τέλος, για το επεισόδιο μεταξύ Νάναλι και Λαζάρεβιτς στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ανέφερε: «Είμαστε εναντίον κάθε μορφή βίας. Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού και η βία αντίκειται στις αρχές μας και σε όσα πιστεύουμε και πρεσβεύουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x