Ελλάδα

Άρης-Προμηθέας: Κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών στο Αλεξάνδρειο

Ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα στο Αλεξάνδρειο στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs του πρωταθλήματος, με τους Πατρινούς να προηγούνται με 1-0.

Μία θέση απομένει ακόμα να καλυφθεί ώστε να ολοκληρωθεί το «παζλ» των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, καθώς τόσο οι δύο «αιώνιοι», όσο και το Περιστέρι bwin έχουν πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Το μόνο ανοικτό ζευγάρι που απομένει είναι εκείνο ανάμεσα στον Άρη και τον Προμηθέα, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται απόψε το βράδυ (20:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr) τους Πατρινούς στο Αλεξάνδρειο, στο Game 2 της μεταξύ τους σειράς στα playoffs.

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή (17/05), η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με το εμφατικό 79-60 του Άρη. Χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πατρινοί έκαναν το 1-0 στη σειρά και πλέον απέχουν μία ακόμα νίκη από τα ημιτελικά. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χάμιλτον με 14 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Ετσενίκε και Ρέινολντς με 13 πόντους, ενώ για τον Άρη διασώθηκε ο Γκάλινατ με 17 πόντους.



Απόψε, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη παίζει το τελευταίο της χαρτί, με στόχο να στείλει τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην Πάτρα.

Στα αγωνιστικά, καμία ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς αμφότερες ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος, ο Προμηθέας μετράει το απόλυτο των νικών σε 4 συναντήσεις της regular season, επικρατώντας με 70-57, 84-51 και 79-60 στην Πάτρα, αλλά και με 77-73 στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x