Ελλάδα

Βετούλας: «Είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ και κάναμε λάθη»

Στη δίκαιη ήττα του Αμαρουσίου από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «παλατάκι».

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως το Μαρούσι έχασε τα αμυντικά ριμπάουντ κι οι παίκτες του έκαναν λάθη στα κρίσιμα σημεία κόντρα στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στα φάουλ που «φορτώθηκε» ο Ραντούλιτσα, στην αναρχία, στην κόπωση και στα πολλά άστοχα τρίποντα που επιχείρησαν και θεώρησε ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα με το format της δεύτερης φάσης.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, δίκαιη νίκη. Είναι ξεκάθαρο ότι είχαμε θέματα στα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη που είχαμε ήταν σε κομβικά σημεία. Ο Ραντούλιτσα φορτώθηκε φάουλ κι ήταν κομβικός για εμάς. Στα τελευταία 4.5 λεπτά δείξαμε κόπωση κι αναρχία στο παιχνίδι μας.

Θέλω να ευχαριστήσω το stuff της ομάδας μας. Η ομάδα μας κατάφερε τον στόχο της, να παραμείνει στο πρωτάθλημα και διεκδικούσε τα Play off μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Για τα 35 τρίποντα που επιχείρησε το Μαρούσι: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε δύο παίκτες που σκοράρουν από μακριά, τον Χιλ και τον Γιαννόπουλο. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Για το νέο format της Stoiximan Basket League: «Ήταν ένα καινούριο format κι έδωσε τη δυνατότητα σε ομάδες να διεκδικήσουν στόχους που είχαν χάσει στην κανονική διάρκεια. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x