Ελλάδα

Πόρτερ: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ, μοναδική επιλογή μου στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ»

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον ΠΑΟΚ, παρότι η επιστροφή του στο ΝΒΑ είναι-όπως είναι λογικό-την προτεραιότητά του, άφησε ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ.

«Αν δεν υπάρχει ΝΒΑ, δεν υφίσταται άλλη επιλογή για μένα πέρα από τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ο ΠΑΟΚ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ευγνώμων για αυτό. Νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένειά μου!», τόνισε ο 23χρονος γκαρντ, που είχε 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 6 κλεψίματα στη νίκη επί του Αμαρουσίου (77-62), που σφράγισε την παρουσία της ομάδας στα playoffs.



«Το να παίζω 40 λεπτά, δεν είναι κουραστικό. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Το διαχειρίζομαι καλύτερα, με δεδομένο πως εδώ ο χρόνος ενός αγώνα είναι 40 λεπτά και όχι 48, όπως είναι στο ΝΒΑ», ανέφερε.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, στα playoffs πλέον, θα είναι ο Παναθηναϊκός. «Ο βασικός στόχος μας ήταν η πρόκριση στα playoffs. Όταν ήταν να έρθω στον ΠΑΟΚ, έκανα μια μικρή έρευνα και είδα ότι η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ήθελα να βοηθήσω για να αλλάξει αυτό. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε στα playoffs. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, αυτό που έχει σημασία, είναι απολαύσουμε την επιτυχία μας απέναντι στο Μαρούσι, να ζήσουμε τη στιγμή. Έχουμε το χρόνο για να μελετήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε το σκάουτινγκ που απαιτείται».

Eρωτηθείς αν για τον ίδιο αποτελεί έξτρα κίνητρο η μονομαχία με τον Κέντρικ Ναν, απάντησε: «Παίζω κάθε φορά σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι μου. Την εμπειρία των playoffs θα τη ζήσω για πρώτη φορά. Νομίζω πως στο μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα το εκμεταλλευτούμε για να... φρεσκαριστούμε αγωνιστικά και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι απέναντι στον αντίπαλό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x