Champions League

Καραγκιοζόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μαγικές στιγμές, μακάρι να ξεπεράσει τον Μπάγεβιτς ο Αλμέιδα»

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος ευχήθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα να ξεπεράσει τη μεγάλη ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην επική πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε μαγικές τις στιγμές που έζησαν οι φίλοι της Ένωσης στην OPAP Arena, ενώ ευχήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα να ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με το έργο του στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM για:
-τη μαγική βραδιά της ΑΕΚ: «Είναι μαγικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός χαρίζει. Κατάφερε η ΑΕΚ αυτό που ξεκίνησε στην Κροατία. Ήταν η συνέχεια από την περυσινή χρονιά, είναι ομάδα που μάχεται. Θα άλλαζα την πρόκριση με το να ήταν στη ζωή ο Μιχάλης και ο Άλκης, πρόκειται για τυφλά χτυπήματα που δεν χωράνε στον αθλητισμό. Διάβαζα κάτι το πρωί και ισχύει. Οι φίλαθλοι ήταν φανταστικοί, δεν άνοιξε ούτε μύτη και αν είχε ανάψει κάποιο καπνογόνο θα έχανε ρυθμό η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ μπορεί να πάει μακριά. Το έδειξαν ο Αλμέιδα με τους παίκτες».

-τα σημαντικά στοιχεία του αγώνα: «Σε αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζει ρόλο η ψυχολογία, έχει διαφορά με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια επειδή το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο Μάξιμιρ η ΑΕΚ είχε περισσότερες δυνάμεις».

-το δυναμικό της ΑΕΚ: «Οι παίκτες δεν δυσανασχετούν με την αλλαγή, έχει ένα μεγάλο ρόστερ η ΑΕΚ στο οποίο όλοι είναι βασικοί και όλοι αναπληρωματικοί. Όλοι δίνουν αυτό που χρειάζεται».

-την προσωπικότητα του Αραούχο: «Έχει δώσει δείγματα γραφής και πέρυσι με τον Άλκη. Είναι παίκτης που μετά από χιαστό έχει γυρίσει μέσα σε τέσσερις μήνες».

-το έργο του Ματίας Αλμέιδα και τις συγκρίσεις με την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς: «Ο Αλμέιδα θα είναι προπονητής της ΑΕΚ για τα επόμενα πολλά χρόνια. Φτιάχνει την ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εγώ θα πω σαν ΑΕΚτζης, μακάρι να ξεπεράσει τον Μπάγεβιτς ο Αλμέιδα».

-το αν υπάρχει ανάγκη για να ενισχυθεί η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή έχει μόλις τρεις ποδοσφαιριστές στα στόπερ. Χρειάζεται να έχει γεμάτο οπλοστάσιο ο Αλμέιδα, πιστεύω ότι θα γίνουν κινήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x