Champions League

«Προδομένος» για τα διαιτητικά λάθη δήλωσε ο Τούχελ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν

Εκνευρισμένος για τα διαιτητικά λάθη, όπως δήλωσε, που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ.

«Ήταν μία πολύ κακή, κακή απόφαση… κόντρα στους κανόνες», ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε στο flash interview ο Τόμας Τούχελ, λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τον τελικό του Champions League, λόγω της ήττας από της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Υπήρξε μία καταστροφή απόφαση από τον επόπτη και τον διαιτητή. Μοιάζει σαν προδοσία στο φινάλε. Ο επόπτης είπε ότι λυπάται, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει. Το να σηκώσει το σημαιάκι σε μία τέτοια στιγμή… Ο διαιτητής είδε ότι πήραμε τη δεύτερη μπάλα και μετά ήρθε αυτό το σουτ. Είναι δύσκολο να αποδεχθείς μία τέτοια στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και τόνισε:

«Ο καθένας έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε και είναι λογικό να είμαστε στεναχωρημένοι με την έκβαση του αγώνα. Όλοι μας παίξαμε χωρίς να κάνουμε λάθη και έπρεπε οι διαιτητές να είναι αντάξιοι αυτής της περίστασης. Δεν βοηθούν οι δικαιολογίες μετά το ό,τι συνέβη. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και περιμέναμε κάτι αντίστοιχο και από εκείνους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x