Γερμανία

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις σκέφτεται να μετακομίσει στο MLS μετά το τέλος της σεζόν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάρκο Ρόις, που θα αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS.

Σε λίγους μήνες, ο Μάρκο Ρόις θα ολοκληρώσει την πολυετή θητεία του στην αγαπημένη του Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τις δύο πλευρές να γνωστοποιούν πριν από λίγες ημέρες πως από κοινού αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μετά από 14 συναπτά έτη στους Βεστφαλούς, αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να πει «αντίο» στην ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι, με τον Γερμανό άσο να φορά για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπορούσια στον τελικό του Champions League, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να κλείσει την καριέρα του στους Γερμανούς με την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα «αυτιά»!

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με ομάδες του αμερικανικού πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να είναι υπάρχει ακόμα κάτι «χειροπιαστό».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x