Γενικά

Γεωργακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το μεγαλύτερο δώρο για τον άνθρωπο είναι να σώσει μια ζωή»

Ακούστε όσα είπε στον Βάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FΜ, o γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Γεωργακόπουλος με αφορμή τα ειδικά βραβεία του ΠΣΑΤ.

Για το ηχηρό κοινωνικό μήνυμα που στέλνουν οι αθλητικοί συντάκτες στα φετινά 25α Αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, ο γνωστός δημοσιογράφος, Σταύρος Γεωργακόπουλος.

Ο έμπειρος αθλητικογράφος αναφέρθηκε στη φετινή εκδήλωση που φέρει το όνομα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών» και η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της συζύγου του Γεωργίας Παπαδοπούλου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με την λευχαιμία.

Επιπλέον στάθηκε και στις πιθανότητες που υπάρχουν να βρεθεί ένας συμβατός δότης λέγοντας ότι: «Oι πιθανότητες που συγκεντρώνονται είναι μια στο ένα εκατομμύριο» ενώ μετά και την απώλεια της συζύγου του, Γεωργίας Παπαδοπούλου, που «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένη από τη λευχαιμία, τόνισε ότι «τέτοιου είδους κακοήθειες δεν αντιμετωπίζονται με απλές θεραπείες».

Τέλος ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αναφερόμενος στο παράδειγμα του αμυντικού της Λειψίας, Βίλι Ορμπάν, που απουσίασε από σειρά προπονήσεων για να γίνει δότης μυελού των οστών ανέδειξε τη σημασία τέτοιων ενεργειών λέγοντας ότι: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για έναν άνθρωπο από το να σώζει μια ζωή»

Aκούστε όλα όσα είπε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στην εκπομπή «Πρεσάρισμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x