Copa America

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τους σημερινούς αγώνες του Copa America

Ενα γκολ του Περού μας έλειψε χθες για να πετύχουμε το απόλυτο στη δυάδα ενώ σήμερα υπάρχουν ακόμη δύο κρίσιμες αναμετρήσεις στο Κόπα Αμέρικα.

Ότι και αν συμβεί στον 2ο όμιλο, η Κολομβία δεν χάνει την πρόκριση και την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα στο παιχνίδι με την Παραγουάη να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και να χρησιμοποιήσει κάποιους, οι οποίοι δεν πήραν πολλά λεπτά συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Η Παραγουάη από την πλευρά της, «πληρώνει» ουσιαστικά την ισοπαλία με το Κατάρ και το γεγονός πως έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς της πρεμιέρας της. Βέβαια θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση στο παιχνίδι με την Αργεντινή όμως εκεί η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Τώρα είναι αναγκασμένη απέναντι σε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του τουρνουά να πάρει τη νίκη. Η απόδοσή της είναι αρκετά ψηλά και νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρουμε για να μάθουμε αν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο το ματς όμως σε αποδόσεις που αγγίζουν τον τριπλασιασμό, υπάρχει αξία.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x