Ελλάδα

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 της ΑΕΚ στου Ρέντη, κάνοντας σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Με φόρα από την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας, η Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισε άνετη νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας σημαντικό βήμα προς τον τίτλο στη Super League Κ19!

Παρότι παρατάχθηκαν στην εξ αναβολής 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος χωρίς τους Χ. Κωστούλα, Κουτσίδη, Μουζακίτη και Παπακανέλλο, οι οποίοι είναι με τη Β' ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το ότι έπαιξαν με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής από το 24' και επικράτησαν με 3-0, αυξάνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο Μπακούλας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση στο 35', ενώ ο Χαραλάμπογλου διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πριν ο ίδιος διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 68', εκτελώντας εύστοχα πέναλτι που πήρε ο Πνευμονίδης.

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82? Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59? Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74? Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74? Λίγδας), Καρανάτσιος (59? Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57? Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74? Βασίλας), Γιαννούλης (25? Πανορμίτης), Γεωργέας (74? Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

Η βαθμολογία της Super League Κ19:
Ολυμπιακός Κ19-ΑΕΚ Κ19 3-0: Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x