Ισπανία

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντεμπουτάρει για τη φετινή σεζόν ο Κουρτουά κόντρα στην Κάντιθ!

Ο Τιμπό Κουρτουά ξεπέρασε οριστικά τους σοβαρούς τραυματισμούς του και θα παίξει βασικός στο ματς της Ρεάλ με την Κάντιθ το Σάββατο (04/05).

Μετά από μία σεζόν με ρεσιτάλ ατυχίας, ο Τιμπό Κουρτουά είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του δύο πολύ μεγάλους τραυματισμούς και να επιστρέψει στη δράση.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι, ο Βέλγος πορτιέρε θα αγωνιστεί ως βασικός στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ (04/05) για τη LaLiga, κάνοντας ουσιαστικά ντεμπούτο στη φετινή σεζόν, αφού ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί.

«Ο Κουρτουά είναι μια χαρά. Αύριο θα παίξει μετά από πολύ καιρό», είπε συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός για τον βετεράνο τερματοφύλακα που βοήθησε τη Ρεάλ να κερδίσει το Champions League του 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι μερικές μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της «βασίλισσας» για τη σεζόν 2023-24, ο Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού. Όταν την ξεπέρασε οριστικά και ήταν έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση, η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα, αφού έπαθε ρήξη μηνίσκου.

Πάντως, ο Αντσελότι τόνισε ότι στη ρεβάνς της Ρεάλ με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League, δεν θα αγωνιστεί ο Κουρτουά, αλλά ο Αντρέι Λούνιν, όπως συμβαίνει γενικά φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x