Γενικά

Με… buzzer beater του Καβάνι κέρδισε η Μπόκα

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καβάνι στις καθυστερήσεις, η Μπόκα Τζούνιορς επικράτησε 2-1 της Σπορτίβο Τρινιντένσε για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Copa Sudamericana.

Την… υπογραφή του στη νίκη με 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς στην έδρα της Σπορτίβο Τρινιντένσε για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Copa Sudamericana έβαλε ο Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός άσος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ στο φινάλε της αναμέτρησης για το «Europa League της Λατινικής Αμερικής», στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Ουίλσον Κινιόνες που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει με τη φόρα που είχε η μπάλα από τα πόδια του Καβάνι.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 44’ με γκολ του Μπράιαν Αντράδα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από έξι λεπτά! Στο 69’ ο σύλλογος από την Αργεντινή ισοφάρισε σε 1-1, πριν δώσει τη λύση ο Καβάνι με την τρομερή εκτέλεση φάουλ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Έτσι η Μπόκα πήρε μία σημαντική νίκη, φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον όμιλό της, ούσα στη δεύτερη θέση κάτω από τη Φορταλέζα και απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x