Stoiximan Super League

Καντέ: «Όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά στην απόδοσή μας»

Την άποψη ότι στα τελευταία ματς όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά στην απόδοση του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Σεντρίκ Καντέ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. «Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά στο γήπεδο και ως το τέλος Απριλίου θα τα δώσουμε όλα για να μην έχουμε καμία λύπη».

Την άποψη ότι στα τελευταία ματς όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά στην απόδοση του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Σεντρίκ Καντέ, με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

«Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, όλος ο κόσμος βλέπει τη διαφορά στο γήπεδο και ως το τέλος Απριλίου θα τα δώσουμε όλα για να μην έχουμε καμία λύπη».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», ο Γάλλος αμυντικός είπε: «Μετά το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, δεν είχαμε περιθώρια. Είναι σαν τελικός να παίζουμε μετά από εκείνους και ιδιαίτερα αν ξέρουμε το αποτέλεσμά τους όπως ήταν σήμερα».

Όσο για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Από αύριο θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Πιστεύουμε ότι η προϋπόθεση για να πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι η νίκη στο Καραϊσκάκη. Με το πνεύμα μας θα κοιτάξουμε να είμαστε παρόντες και να πάρουμε αποτέλεσμα», είπε ο Καντέ που κατέληξε:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν τελικός. Στην Τούμπα επίσης ήταν τελικός. Και, βεβαίως, την άλλη εβδομάδα πάλι τελικός θα είναι, αφού ο Ολυμπιακός είναι μπροστά επτά βαθμούς. Μια νίκη, άλλωστε, θα ορίσει και τον τίτλο του πρωταθλητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x