Stoiximan Super League

Με Καμαρά, Τζαβέλλα αλλά και απουσίες στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος

Στην αποστολή του Ατρομήτου επιστρέφουν οι Καμαρά και Τζαβέλλας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Εκτός οι Ασεβέδο, Κεσχρίντα και Φριντζόνσον.

Με επιστροφές και απουσίες η αποστολή του Ατρομήτου για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/2, 19:30) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους, ανακοινώνοντας εν συνεχεία τις επιλογές τους για το παιχνίδι του Αγρινίου. Σε αυτό, λοιπόν, ο Σάσα Ίλιτς υπολογίζει εκ νέου τόσο στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος την Τρίτη (6/2) επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όσο και στον Γιώργο Τζαβέλλα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αφήσει εκτός στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκας Ασεβέδο λόγω χτυπήματος στη γάμπα στην προπόνηση, καθώς και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται από την προσεχή εβδομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εκτός έμεινε και ο Σάμουελ Φριντζόνσον, λόγω και των επιλογών στο κέντρο μετά τις τελευταίες επιστροφές. Να σημειωθεί ότι ο Ισλανδός χαφ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει νέα μαγνητική, προκειμένου να αφήσει τη μάσκα που φορά λόγω του χτυπήματος που είχε υποστεί και η οποία τον ταλαιπωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (8/2) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξίμ Ιμερέκοφ, ο οποίος ζήτησε την αποχώρησή του από την Ελλάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εμπόλεμη κατάσταση στην πατρίδα του και οι οποίοι τον υποχρέωναν να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Καμαρά, Ντιρκς, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x