Stoiximan Super League

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι για τον τίτλο - Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά με ΑΕΚ θα κερδίσει»

Αποφασισμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα επί της ΑΕΚ ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του τίτλου ο ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Απόψε το βράδυ (19:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα σε ένα κομβικό παιχνίδι ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος και της μάχης του τίτλου της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει του αποψινού ντέρμπι «δικεφάλων», ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, ενώ, ξεκαθάρισε πως το σημερινό ματς, θα το πάρει η ομάδα που θα βγάλει περισσότερο τσαμπουκά στο παιχνίδι της!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη:

Για το τελευταίο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το αυριανό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε».

Για την κόπωση που υπάρχει: «Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατή και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω».

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν κουράζεται:
«Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολύ δύναμη, και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά ώστε όταν το σώμα κουράζεται, να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για τα σημεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:
«Πρέπει να τους ευχαριστούμε γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι’ αυτούς στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x