Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει ΟΑΚΑ με 50 χιλ. κόσμο για τον τελικό του Κυπέλλου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου, ενώ μίλησε και για τα πλάνα του Τερίμ για το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως αναμενόταν και επικυρώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση στα γραφεία της ΕΠΟ αφού το «Πανθεσσαλικό» δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε το παραπάνω, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει να διεξαχθεί το μεγάλο ματς και το ΟΑΚΑ να έχει 50 χιλ. κόσμο (25 χιλ. οπαδούς για κάθε ομάδα), αλλά ο Άρης είναι κάθετος.

«Η φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε, μαζεύτηκαν να πουν ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς σε ένα γήπεδο που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Φτάσαμε σήμερα να ακούσουμε αυτό που ξέραμε για μήνες. Ο Άρης για επικοινωνιακούς λόγους χρεώνει τον Παναθηναϊκός, ο Μπαλτάκος είπε για τον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός όμως ήθελε και θέλει να γίνει ο τελικός με κόσμο στο ΟΑΚΑ με 25 χιλιάδες για κάθε ομάδα. Έχει διατυπωθεί εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ, αλλά ο Άρης ήταν κάθετος», σχολίασε ο ρεπόρτερ των «πράσινων».

Στη συνέχεια μίλησε για τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x