Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τι οφείλει να κάνει ο Παναθηναϊκός από'δώ και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο και πως σκοπεύει η ομάδα να χειριστεί τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Το «ιδανικό» σενάριο για τον Παναθηναϊκό αλλά το μεγάλο σοκ που επικρατεί στις τάξεις του μετά τη δεύετρη σερί ήττα στα playoffs, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που προσπαθούν στον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα είναι να βγει η χρονιά όπως πρέπει. Να πάρει το Κύπελλο, που είναι και ο μόνος στόχος πλέον, να αλλάξει η εικόνα και να πάρει αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι και μετά να καθίσουν να δουν τι έγινε. Αυτή την στιγμή προτεραιότητα είναι να μην φτάσουμε από την αποτυχία στην καταστροφή. Δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για αποχώρηση του Τερίμ αυτή την στιγμή. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και βλέπουμε. Ο οργανισμός έχει σοκαριστεί από τα δύο αποτελέσματα. Θα ήταν μικρότερο το σοκ αν είχε κερδίσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, γιατί, τώρα, με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη θα ήταν μέσα στο πρωτάθλημα και στο -1. Η χρονιά είναι αποτυχημένη, το “ιδανικό” σενάριο πλέον είναι να πάρει το Κύπελλο και να μην τερματίσει τέταρτος», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα γίνουν κάποιες συζητήσεις από τον Τερίμ αλλά και τον Παπαδημητρίου με τους παίκτες του «τριφυλλιού» ξεχωριστά, όπου θα τους τονίσουν ότι πρέπει να αλλάξει η εικόνα αφού η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου από πλευράς Παναθηναϊκού το 2022 ήταν ο μεγαλύτερος στόχος, εξ ου και ο τότε ενθουσιασμός από πλευράς κόσμου, ενώ τώρα δεν ισχύει το ίδιο, όμως, αν χαθεί ο τίτλος θα υπάρξει τεράστια απογοήτευση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x