Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Φινάλε για Γιαννούλη, εκτός αποστολής Αμπάντα και Μεγιάδο

Ο Κώστας Γιαννούλης συμπεριλήφθηκε για τελευταία φορά στην αποστολή του ΟΦΗ, για το αυριανό (11/05) ματς με τον Παναιτωλικό, με τους τραυματίες Λερόι Αμπάντα και Μιγκέλ Μεγιάδο να μένουν εκτός.

Την τελευταία του παρουσία σε αποστολή του ΟΦΗ κατέγραψε ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε τον έμπειρο αμυντικό στα πλάνα του για το αυριανό (11/05) ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννούλης θα σταματήσει το ποδόσφαιρο φέτος, μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, μετρώντας 5,5 χρόνια παρουσίας στην κρητική ομάδα.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τα «καναρίνια» έμειναν οι τραυματίες Λερόι Αμπάντα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Ανδρέας Αδαμάκης, όπως και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Ματέους Μπρεσάν, Μανουέλ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x