Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Περιμένουν στήριξη στον πρώτο «τελικό» με Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για το φινάλε της σεζόν, για πρώτη φορά χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, και πλέον όλοι στο αναμένουν μία γεμάτη Τούμπα με τον Ολυμπιακό.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς να έχει κάποια απουσία ή κάποιο πρόβλημα που να τον ταλανίζει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για κάποιο παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Πρόκειται για το πλέον σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού ο νικητής συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο χαμένος πάει για ό,τι καλύτερο στο φινάλε της σεζόν και η ισοπαλία δίνει τον τίτλο στην ΑΕΚ.

Για αυτό τον λόγο, ο Ρουμάνος προετοιμάζει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα του, προκειμένου να μπορέσει να πάρει το «τρίποντο» με το οποίο θα ελπίζει μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε αγωνιστικό πλαίσιο, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, και όλα δείχνουν πως ο Σάστρε κέρδισε τον Ότο για το δεξί άκρο της άμυνας, με την εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Εκείνος, όμως, που περιμένουν άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι τη στήριξη του κόσμου και μία γεμάτη Τούμπα, στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που έχει να δώσει στη Θεσσαλονίκη (τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Άρη) η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x