Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, δύσκολα με Ολυμπιακό!

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (12/5) συνέχισε με προπόνηση υπό βροχή στη Νέα Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του βορρά», που θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, θέλει να κάνει το 2/2 σε αυτό το σημείο των ντέρμπι, όμως το έργο του θα είναι δύσκολο, αφού προέκυψε ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά, κάτι το οποίο δυσκολεύει τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείτε καθημερινά. Την Παρασκευή (10.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x