Stoiximan Super League

Χορτάσαμε γκολ, αλλά...: Μια ανάσα από την κατάρριψη ιστορικού ρεκόρ οι ομάδες της Stoiximan Super League!

Το φετινό πρωτάθλημα είχε πολλούς σεσημασμένους σκόρερ, οι οποίοι έφτασαν κοντά στην κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ σε επίπεδο A' Εθνική-Σούπερ Λίγκας!

Η αυλαία του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος στην Ελλάδα έπεσε, με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή για τέταρτη φορά στην ιστορία του!

Στη φετινή Stoiximan Super League, παρακολουθήσαμε σπουδαίες στιγμές που έκοβαν την ανάσα, θεαματικές στιγμές, αλλά κυρίως... σεσημασμένους σκόρερ, που «μάτωσαν» τα αντίπαλα δίχτυα!

Μάλιστα λίγο έλειψε να έχουμε ένα ιστορικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού σε 240 αγώνες συνολικά, σημειώθηκαν 713 τέρματα με τον μέσο όρο ανά παιχνίδι να ανέρχεται στα 2,9708!

Όμως το «κάστρο» δεν έπεσε! Και αυτό γιατί η κορυφαία συγκομιδή σε γκολ παραμένει εκείνο της σεζόν 2000-01 όταν ο Ολυμπιακός είχε αναδειχθεί πρωταθλητής! Τότε όλες οι ομάδες σε 30 αγωνιστικές και σε εύρος 246 ματς συνολικά είχαν σκοράρει 731 γκολ με τον μέσο όρο να βρίσκεται στο εντυπωσιακό, 2,9715! Καθοριστικό ρόλο στο να μην καταρριφθεί εκείνη η επίδοση έπαιξαν τα playouts όπου σημειώθηκαν μόλις 67 τέρματα σε 28 ματς, έναν των 101 σε 30 παιχνίδια των playoffs!

Να σημειωθεί ωστόσο ότι συνολικά οι ομάδες, ήταν περισσότερο παραγωγικές αφού ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, πέτυχαν τουλάχιστον 80 γκολ για πρώτη φορά στα χρονικά, ενώ αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο... πρόωρα υποβιβασμένος, ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε 33 φορές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x