Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αν δεν μπει μέχρι την Παρασκευή ο Μουκουντί, δύσκολα θα παίξει με Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προσεχή (15/5) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την υπόθεση του Ματίας Αλμέιδα που συζητήθηκε ενώπιον της ειδικής Επιτροπής της ΔΕΑΒ και τόνισε πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε βίντεο και φωτογραφίες, για το πώς έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Το λέγαμε και πριν βγει το βίντεο ότι δεν είναι δυνατόν να αντιδράσει έτσι ο Ματίας Αλμέιδα και είναι φυσιολογικό να αντιδράσει έτσι ο άνθρωπος, από τη στιγμή που δεν γνωρίζει αρκετούς από τους ανθρώπους που τον πλησίασαν και μερικοί από αυτούς τον έσπρωξαν», υπογράμμισε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, επέστρεψε ο Πιζάρο, όχι και ο Μουκουντί, και αν δεν έχει επιστρέψει μέχρι την Παρασκευή, δύσκολα θα υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Έχει ανεβάσει αρκετά την ένταση ο Αλμέιδα, αφού λόγω της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλει να υπάρχει ανάλογη δουλειά από όλους στα Σπάτα για να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».

Σίγουρα στην «Ένωση» θα παρακολουθήσουν την έκβαση του κυριακάτικου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x