Stoiximan Super League

Τσιλούλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το πιστεύαμε, κάναμε κατάθεση ψυχής και σωθήκαμε»

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Τσιλούλης για την παραμονή της Λαμίας στην Stoiximan Super League.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το 2-2 που πήρε η Λαμία απέναντι στον Ιωνικό και παρέμεινε στην Stoiximan Super League.

«Είχαμε έναν τελικό με τον Ιωνικό, στράβωσε και δεν πήγαινε όπως θέλαμε, αλλά κάναμε κατάθεση ψυχής και βγάλαμε χαρακτήρα. Είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ‘δεν μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο, πάμε να παλέψουμε και ό,τι γίνει’. Αυτό κάναμε, παλέψαμε και τα καταφέραμε. Δεν υπήρχε ούτε ένα σκυμμένο κεφάλι στα αποδυτήρια, το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να σωθούμε και το κάναμε. Η ομάδα ήταν πραγματική γροθιά. Όταν βλέπεις τέτοια ενότητα και τέτοιο πάθος, είναι περιττό να συζητήσουμε για συστήματα και τακτικές», τόνισε ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας στον Σωτήρη Ταμπάκο.

«Όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης ένιωσα μια στιγμή απόλυτης ευτυχίας. Ήταν η ανακούφιση και η ικανοποίηση για τους κόπους μιας χρονιάς. Έχω βρεθεί στη δύσκολη θέση της άλλης πλευράς και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Επιστρέφοντας στην πόλη μας πανηγυρίζαμε όλοι μαζί. Ο κόσμος μας περίμενε στις 3 το βράδυ στην πλατεία και το απολαύσαμε», πρόσθεσε.

Όσο για τη συμβολή του Λεωνίδα Βόκολο είπε: «Με την αλλαγή προπονητή κάναμε ένα νέο ξεκίνημα και ήταν σαν να παίζαμε χωρίς πίεση. Η απόφαση ανήκει σε άλλους, όχι σε μας, αλλά θεωρώ πως η πορεία μας μιλά από μόνη της».

Τέλος, για το μέλλον του ανέφερε: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, το κλίμα είναι πολύ καλό στη Λαμία και υπάρχει μια ωραία αύρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δώσαμε μια τέτοια χαρά στον κόσμο μας. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν κάναμε την καλύτερη πορεία, παρότι η ομάδα έχει καλό ρόστερ και είναι νοικοκυρεμένη. Και φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποιες περιπτώσεις. Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη, αλλά θέλουμε να εξελιχθούμε και ελπίζω τη νέα σεζόν να σωθούμε πολύ νωρίτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x