Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου για την σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα και φώναξε «παρών» για το πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολίασε αυτή την σημαντική νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις κυρίως στον εαυτό του για το που μπορεί να φτάσει. Δικαιώθηκαν στην ομάδα και με την σημερινή εμφάνιση όπως κι αν ερχόταν ο αγώνας και πλέον συνεχίζουν την προσπάθεια που δεν είναι εύκολη. Είναι δύσκολο αλλά ο στόχος είναι πολύ μεγάλος. Στο σημερινό ματς όλα τα αρνητικά έμειναν στην άκρη και στα δύσκολα ο ΠΑΟΚ ξαναγύρισε, όπως έχει κάνει φέτος πολλές φορές.

Είδαμε κάτι που θα μείνει αξέχαστο, δεν του δίνει όμως το πρωτάθλημα το σημερινό παιχνίδι. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Ντεσπόντοφ στο γήπεδο με τα 15 κόρνερ θα απειλούσε καλύτερα».


Τέλος σχολίασε και την ένταση στο τέλος του αγώνα: «Ο Αλμέιδα ήρθε και έλεγε δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια όταν του δείξαμε την εικόνα που πιάνει έναν άνθρωπο από το λαιμό είπε ότι έκανε λάθος. Αστυνομικός της αθλητικής βίας ήταν ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό, προς τιμήν του που ζήτησε συγγνώμη ο τεχνικός της ΑΕΚ».

Ακούστε το σχόλιο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x