Μαχητικά Αθλήματα

Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης: Στην Τουρκία τα τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει αύριο με την Ελληνορωμαϊκή, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους οι γυναίκες και στο τέλος θα διεξαχθεί το στυλ της ελευθέρας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του και να δώσει τα τελευταία εισιτήρια για το Παρίσι 2024.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με πλήρη ομάδα και στόχος, αλλά και επιθυμία όλων να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει αύριο με την Ελληνορωμαϊκή, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους οι γυναίκες και στο τέλος θα διεξαχθεί το στυλ της ελευθέρας.

Στην ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν τέσσερις Ελληνες αθλητές. Στα 77κ. θα αγωνιστεί ο Γιώργος Πρεβολαράκης, στα 87κ. ο Ηλίας Παγκαλίδης, στα 97κ. ο Μιχάλης Ιωσηφίδης και στα 130κ. ο Νίκος Ντούνιας.

Στην Πάλη Γυναικών η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί με τρεις αθλήτριες. Στα 50κ. θα παλέψει η Μαρίνα Καραπαναγιωτίδου, στα 53κ. η Μαρία Πρεβολαράκη και στα 76κ. η Αγόρω Παπαβασιλείου.

Στο στυλ της ελευθέρας την πρόκριση θα διεκδικήσουν οι Νταουρέν Κουρουγκλίεβ (86κ.) και Θοδωρής Κυριακίδης (97κ.)
Στο προολυμπιακό τουρνουά έχουν ταξιδέψει και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος και Παυλίνα Γεωργίου.

Αρχηγός αποστολής είναι η Λία Νικολάου, ενώ στην Τουρκία θα ταξιδέψουν και οι προπονητές Γιάννης Παγκαλίδης, Χριστόφορος Ξενίδης και Μόησεν Παριγέι.

Να θυμίσουμε ότι την πρόκριση παίρνουν οι τρεις αθλητές κάθε κατηγορίας. Οπερ σημαίνει ότι οι δύο τρίτοι θα παλέψουν μεταξύ τους για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x