Βόλεϊ

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει το πρώτο σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε μια καταπληκτική σεζόν στη Volley League γυναικών, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως προηγήθηκε 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και τόνισε την περηφάνια του για όλους όσοι αποτελούν τον σύλλογο, αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους στενοχώρησαν στο τέλος.

Αναλυτικά: «Κάναμε μια υπέροχη σεζόν έως τώρα και δεν αξίζαμε να τελειώσουμε έτσι. Ωστόσο, η ευκαιρία μας ήταν στο 2-0 στη σειρά. Σήμερα, κάναμε καλό ματς κι είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ανατρέψουμε και το πρώτο σετ. Αλλά αυτό είναι το άθλημα, έτσι είναι το βόλεϊ.

Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα και θα προετοιμαστούμε για το μέλλον. Περήφανοι για τη δουλειά μας, την ομάδα, τον σύλλογο, το προσωπικό και ευχαριστούμε τους φανταστικούς οπαδούς μας που μας στηρίζουν. Ήταν απίστευτη χαρά να νιώθουμε αυτή την ώθηση που μας έδιναν, ωστόσο δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που ήθελαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x