Βόλεϊ

Καρφιτσώθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» οι φετινοί τίτλοι του Ολυμπιακού δια χειρός Ιντάλγκο και Κουμεντάκη

Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ανέλαβαν την... ευθύνη του καρφιτσώματος των φετινών τίτλων του Ολυμπιακού στο βόλεϊ στο εσωτερικό του «Μελίνα Μερκούρη».

Mε τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το νταμπλ με το 32ο πρωτάθλημα και το 26ο Κύπελλο της πλούσιας ιστορίας τους!

Η ομάδα του Πειραιά, αρχικά πήραν το Κύπελλο σε έναν συγκλονιστικό τελικό στη Λάρισα με αντίπαλο τον Μίλωνα, ενώ μετά από μια σειρά τελικών γεμάτη συγκινήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, πανηγύρισαν το back to back και στη Volley League!

Όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος, ήρθε η ώρα των... αλλαγών στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στον αριθμό των τροπαίων με το «32» και το «26» να παίρνουν τις θέσεις τους!

Τις αλλαγές έκαναν ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κάνοντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν!

Ο διεθνής ακραίος των νταμπλούχων Ελλάδας, δήλωσε: «Μεγάλη χαρά. Αλλάξαμε δύο ωραία νούμερα! Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Και όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για αυτά. Ελπίζω, το μέλλον να φέρει κι άλλες τέτοιες στιγμές στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Κουβανός ακραίος των «ερυθρόλευκων», Ιντάλγκο, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, με τον Ράφα, που μοιραζόμαστε αυτή τη στιγμή, σε αυτό το όμορφο γήπεδό του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Πριν από δυο χρόνια, ήταν 30 (σ.σ. πρωταθλήματα) και 25 (σ.σ. Κύπελλα), τώρα είναι 32 και 26. Και φυσικά, το Challenge Cup. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, οι δύο προηγούμενες σεζόν ήταν φανταστικές, πολλή σκληρή δουλειά και φέτος ειδικά. Πολλή σκληρή δουλειά, πολλές μάχες, πολλές καλές και κακές στιγμές, αλλά αφήσαμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Δύο υπέροχα χρόνια, τα οποία μοιράστηκα με αυτό τον όμορφο άνθρωπο εδώ (σ.σ. Κουμεντάκης). Πραγματικά, ευχαριστούμε τη Θύρα 7, τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη. Γράφουμε ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x