Δελτία Τύπου

Πρεσβευτής του No Finish Line ο Χρήστος Δάντης – Συναυλία για τα παιδιά την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αγορά του ΟΑΚΑ

Live show του μοναδικού Χρήστου Δάντη την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 8μ.μ. στο stage που θα στηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός, Χρήστος Δάντης προσφέρει τη μελωδική φωνή του στους δρομείς του 8ου No Finish Line Athens σε ένα μαγικό live show την Παρασκευή 17 Μαΐου (στις 8μ.μ.) στο stage που θα στηθεί στην Αγορά του ΟΑΚΑ με αφορμή το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένος στο «Μαζί για το Παιδί».

Ο Χρήστος Δάντης εκπροσωπώντας τον καλλιτεχνικό χώρο προστέθηκε στη λίστα των πρεσβευτών του φετινού No Finish Line, την οποία από τον χώρο του αθλητισμού απαρτίζουν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Σλούκας, ο Αντώνης Τσαπατάκης, η Βασιλική Μιλλούση, η Έρρικα Πρεζεράκου, μαζί με τον πολυσύνθετο, πολυδιάστατο και σταθερό υποστηρικτή του No Finish Line Athens Γιώργο Καπουτζίδη.

Η παρουσία του Χρήστου Δάντη ξεχωρίζει στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που έχει να παρουσιάσει φέτος η διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τo πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου έως το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου με την συμμετοχή 10.000 συμμετεχόντων.

Ο Χρήστος Δάντης με την εθελοντική του παρουσία στο No Finish Line θα δώσει ρυθμό στους δρομείς που θα τρέξουν προσφέροντας χιλιόμετρα που μετατρέπονται σε ευρώ για παιδιά με αναπηρία. Μάλιστα για να ενισχύσει από την πλευρά του την προσπάθεια που γίνεται για τη μεγαλύτερη δυνατή καταγραφή χιλιομέτρων, κάνει και δημόσιο κάλεσμα μέσω του nflathens.com:

«Είμαι ο Χρήστος Δάντης και θα βρίσκομαι και εγώ στην Αγορά του ΟΑΚΑ στο 8ο No Finish Line Athens στις 17 Μαΐου για να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα αγάπης στο ''Μαζί για το Παιδί''. Σας περιμένουμε!»

Ο αυτοδίδακτος σε όλα τα μουσικά όργανα Χρήστος Δάντης, με την πολυσχιδή του παρουσία ως τραγουδιστής, μουσικός και στιχουργός, αναμένεται να τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Παλιό μου Παλτό» και «Δαχτυλικά αποτυπώματα» και φυσικά να παρουσιάσει το νέο του single «Θα πάω από αγάπη» που μόλις κυκλοφόρησε για να δώσει τη δική του… νότα στο κορυφαίο φεστιβάλ ψυχαγωγίας, άθλησης και κοινωνικής προσφοράς της χώρας.

Ταυτόχρονα με το live show του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, την Παρασκευή 17 Μαΐου θα γίνει και το καθιερωμένο πλέον Barilla Pasta Party που ξεκινάει στις 6:30μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 9:30μ.μ.

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ

https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

https://twitter.com/NFLAthens

Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens στο: info@nflathens.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x