Eurocup

Για τη δεύτερη νίκη στο Euro Cup γυναικών ο Ολυμπιακός

Στη δράση του Euro Cup γυναικών επιστρέφει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στη Σλοβακία τη Ρουζόμπεροκ στις 19:00 για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά την αναβολή του εκτός έδρας ματς με τον Πρωτέα Βούλας για την τρίτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση του Euro Cup, όπου για την τρίτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Ρουζόμπεροκ στη Σλοβακία στις 19:00.

Μετά την ήττα από την TTT Riga στο ΣΕΦ την περασμένη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως: «Θέλουμε να δείξουμε αντίδραση μετά το τελευταίο παιχνίδι μας στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη εκτός έδρας. Αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα τραυματισμών και πρέπει να κάνουμε έξτρα δουλειά να καλύψουμε τα κενά απέναντι σε μια αθλητική ομάδα, με πολλά επιθετικά ριμπάουντ και γρήγορο παιχνίδι».

Η Αμάντα Κάντζι συμπλήρωσε πως: «Επειδή το τελευταίο παιχνίδι στο Euro Cup δεν πήγε όπως θέλαμε και το παιχνίδι μας στο ελληνικό πρωτάθλημα το περασμένο σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε, είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που θα επιστρέψουμε στη δράση και θα παίξουμε ξανά. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και στα ριμπάουντ, που θα είναι τα δύο "κλειδιά" για αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x