Euroleague

Χαμός στο Βερολίνο: Εν μέσω Final 4 και ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας

Θα… βουλιάξει το Βερολίνο από φιλάθλους το τριήμερο 24-26 Μαΐου λόγω Final 4 Ευρωλίγκας, αλλά και τελικού Κυπέλλου Γερμανίας.

Τι έχει να γίνει στο Βερολίνο σε δύο εβδομάδες! Ανάμεσα στο Final 4 της Ευρωλίγκας, που θα γίνει στις 24 και 26 Μαΐου, θα διεξαχθεί στην πόλη και ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε (όχι τόσο η Ρεάλ) αναμένεται να έχουν χιλιάδες κόσμου στο πλευρό τους για την κορύφωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν θα είναι… μόνοι στην πόλη.

Στις 25 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα στην ήδη πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν και την Καϊζερσλάουτερν που μάχεται για να κρατηθεί στη δεύτερη κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη πάρει από 23.700 εισιτήρια τα οποία έχουν εξαντληθεί, οπότε στο Βερολίνο και στο γήπεδο που χωρά 70.000 θεατές αναμένονται χιλιάδες κόσμου.

Και… μπορεί ο τουρισμός και η εστίαση στην πόλη (που ούτως ή άλλως αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των ταξιδιών όλον τον χρόνο) να ετοιμάζονται για μεγάλες πιένες, ωστόσο η αστυνομία ήδη πονοκεφαλιάζει, αφού θα χρειαστεί να είναι σε πλήρη εγρήγορση για να αποφευχθούν έκτροπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x