Stoiximan Super League

Υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας ο άνδρας που έπιασε από τον λαιμό τον Γκροφ-Προβλέπονται ποινές

Ο άνδρας που έπιασε από τον λαιμό τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Γκροφ, είναι υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας. Προβλέπονται ποινές για τους γηπεδούχους.

Οργή επικρατεί στις τάξεις του Λεβαδειακού για όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα με την Λαμία (1-1).

Λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων από τον Τόσιτς στο 93’, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γκροφ και τον Τσούκαλο. Ένας άνθρωπος των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρπαξε βίαια από τον λαιμό τον Ούγγρο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που έπεσε στο χορτάρι. Ο διαιτητής Ευαγγέλου απέβαλε τον δράστη της επίθεσης και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνθρωπος που έπιασε από τον λαιμό τον Γκροφ δεν ήταν κάποιος… περαστικός, αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, θα πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις και για την ομάδα της Φθιώτιδας βάσει όσων προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Υπενθυμίζεται πως μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται μαθηματικά, ενώ η Λαμία θα δώσει «τελικό» για την παραμονή στην έδρα του Ιωνικού το προσεχές Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x