Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε αρκετές αλλαγές με Λαμία - Να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Άστον Βίλα»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να συγκεντρωθεί στο αύριο και όχι στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία (28/4, 17:00) έκανε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναφέροντας ότι έχει ήδη ξεχάσει το ματς με τον Άρη, τονίζοντας ότι όλη η προσοχή της ομάδας του πρέπει να είναι στο ματς της Κυριακής και όχι σε εκείνο με τον Άστον Βίλα, ενώ πρόσθεσε ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το ματς με τον Άρη: «Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία. Ότι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία».

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα: «Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στη θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη».

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές: «Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίκτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x